zaterdag 20 december 2014

Dag 3: Koek en zopie

Vanavond hebben we in de straat ons jaarlijkse feest gehouden: Koek en Jopie.
Eén van de organisatoren heet Jopie en daarom mag het feest haar naam dragen.

foto van Pinterest


Onder het genot van warme chocomel en gluhwein is het een gezellig samenzijn.
Naast deze twee warme dranken is er ook nog veel ander lekkers te krijgen, zoals broodje worst, appelflappen, zuurkool met spek, kippenvleugeltjes, erwtensoep en stokbrood met kruidenboter. Zo lekker allemaal! Voor de kinderen wordt ook altijd goed gezorgd. Die hebben spekkies, cupcakes, chocolaatjes, winegums en sap gekregen. Uiteraard aten zij ook mee van het andere eten.Met 2 open vuren hadden we het lekker warm. En de Kerstmuziek zorgde voor de finishing touch.

De bedoeling van dit (jaarlijks terugkerende) feestje is, dat we elkaar weer eens zien en spreken. In de zomer hebben we als buren veel vaker contact. In de herfst en winter zit iedereen maar binnen en spreek je elkaar nauwelijks. Goed initiatief!Fijn weekend allemaal!!

Vriendelijke groeten,

Chantal
5 opmerkingen:

 1. Chantal wat leuk, een winterparty.... zal best gezellig zijn geweest !
  Super idee ...
  Fijne zondag nog
  Liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg !,!...........ook leuk dat je iedere dag post .....kan alleen niet reageren met mijn iPad...zo raar..!....maar ik lees je dus wel...!...liefs Ria fijne zondag...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee.....en zo sfeervol.

  Wens je fijne dagen

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, ik ben zojuist volger geworden. Hoe kan ik je nu automatisch volgen? De reacties Atom (hieronder) werken bij mij niet sinds iedereen moest overstappen op blogin per email. Ik hoop iets van je te horen. Groetjes Wilma Oud

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wilma,
  Dit klinkt ook allemaal als abacadabra voor me. Ik ben al blij, dat het me iedere keer lukt om een blogje te posten. ;-) Leuk, dat je volger bent geworden. Ik zal ook eens bij jou kijken. Groeten, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen