zondag 1 januari 2012

even voorstellen

Het is nu 1 januari 2012
Toen ik, voor mijn gevoel gisteren, mijn eerste blog schreef, was het ook al 2012. Het was immers na middernacht. Nu zie ik dat er de datum "31 december 2011" boven staat. Hoe kan dat?? Nou ja, dat zal ik nog wel eens uitvogelen, want ook het tijdstip onderaan het berichtje klopt niet. Ik ben natuurlijk nog maar een leek op het gebied van bloggen, maar goed, aldoende leert men.
Ik zal me nu eerst eens voorstellen.
Ik ben Chantal, 36 jaar en moeder van 2 dochters, Emma en Laura. Ik ben sinds 1999 getrouwd met Eddy. Wij hebben 2 Jack Russell terriers, 2 poezen, een konijn en 2 kippen. Ook mijn oudste dochter heeft sinds kort huisdieren: guppies.  Heel graag zou ik meerdere soorten dieren houden, maar de ruimte en het budget laten dat niet altijd toe. Als ik het voor het kiezen zou hebben, dan had ik graag nog een hangbuikzwijntje, ganzen, geitjes, een shetlandertje en misschien nog wel wat meer konijntjes en kippen.
Nou, binnenkort komt er nog wel een konijntje bij. Snuffie, het konijn dat we nu hebben, heeft onlangs haar vriendinnetje verloren. Ik ben nog naarstig op zoek naar een nieuw konijnenmeisje. Aangezien ze bij mij los in de tuin mogen rondhuppelen, is het wel een vereiste, dat ze de kou kunnen trotseren.
Je ziet, ik hou van dieren.
Nou heb ik nog veel meer bezigheden, maar die komen in de loop der tijd wel ter sprake. Ik ga nu mijn bed opzoeken, want morgen gaat manlief weer aan het werk, na een heerlijke week vakantie. En de wekker loopt, voor hem, al om half 4 vannacht af....

Groeten en liefs,
Chantal

1 opmerking:

  1. Hoi Chantal,
    ik zou ook wel meer diertjes willen,maar ja je moet ze ook kunnen onderhouden en idd de ruimte ervoor hebben,bij een boer heb ik nog een pony van 33 jaar staan,zou ook best kipjes willen,ik vind het gescharrel zo leuk,wij hadden ze vroeger thuis,wie weet ooit,nou ben reuze benieuwd wat je nog meer bezig houdt,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen