maandag 2 januari 2012

Molly

Zoals ik al eerder schreef, hebben wij 2 poezen.
Siepie, een zwart poesje, van twee en een half jaar. En Molly, een kater van anderhalf.
Vreemd, zou je zeggen. Wie noemt er een kater nou Molly? Nou, onze Mol zou in eerste instantie ook een vrouwtje zijn. Dat werd ons gezegd, toen we hem haalden. Maar na een tijdje werd "ze" toch wel erg veel groter dan Siep. Ik dacht eerst nog, wat een verschil tussen die twee! Toch maar even onder de staart gekeken en ....jawel....een klokkenspel(letje)!! Onze Molly bleek een Mol (mannelijker kan ik het niet maken).
Molly heeft een heel aparte hobby: in mandjes, emmers, dozen of iets dergelijks kruipen en dan het liefst slapen. Soms heel handig, want het scheelt de aankoop van een mandje. Maar soms schrik je je ook een hoedje, als je niets vermoedend een tas optilt en er springt ineens een kater uit!

In de eierdozen...

 


En als je je dan in twee mandjes tegelijk wil proppen en dat wil (verbazingwekkend!!!) niet lukken, dan is het extra zuur als je kattenzusje dat wel lukt.....


Groeten,
Chantal

1 opmerking:

  1. Oeps was het een kater haha,wel een lieverd en ja ze liggen graag overal op,in en onder,wij hebben 3 poezenbeesten,zo gezellig,je foto`s zijn echt grappig en lief,groetjes Musje.

    BeantwoordenVerwijderen