donderdag 5 januari 2012

misschien.....

Vandaag is de vijfde dag voor mij in blogland en het bevalt me prima!
Ik vind het gezellig en leer steeds meer blogs en de mensen daarachter kennen. En wat zijn jullie allemaal lief en aardig.... zo kan het dus ook in de wereld!!

Wat ik wel een nadeel vind, (voor zover je het een nadeel kan noemen): er zijn zo verschrikkelijk veel mooie interieurs en stijlen te vinden. Nee serieus! Iedereen heeft echt zijn eigen "warme mandje" gecreeerd en dat is aan alles te zien. Tot in de puntjes is alles verzorgd en er is goed over nagedacht.
Dat maakt het voor mij alleen maar moeilijker. Want, dat zal ik uitleggen, ik heb nog steeds niet echt een eigen stijl ontwikkeld......
Ik houd van de Engelse stijl, maar dat vind ik dan soms weer te 'klassiek'. Ik houd van de industriele stijl, maar vind ik dan soms weer te 'ruw'. Ik houd van het zoete, dus de engeltjes, roze roosjes en kantjes en bandjes, maar die kant wil ik nu ook weer niet helemaal opgaan. En zo zijn er nog veel meer stijlen en interieurs waar ik van houd.

Ik denk, dat ik toch nog maar even blijf mixen, qua stijl. En dat ik koop/zoek/vind wat ik mooi vind en waar m'n hart een sprongetje van maakt. (Je kent het vast wel, zo'n moment als je op een rommelmarkt of in een kringloop loopt en je vindt opeens een "schat".)

Misschien komt ooit eens de dag, dat ik een groot landhuis of een kasteeltje kan kopen en dat ik dan iedere kamer in een andere stijl kan inrichten........misschien....


Iedereen een fijne avond!

Groeten,
Chantal

3 opmerkingen:

 1. Lekker genieten van wat jij fijn vindt en wat goed voelt voor jou..de interieurs zijn soms zo mooi, maar je ziet vaak maar een deel, het grote geheel zie je niet en dan lijkt het soms heel erg mooi of opgeruimd:)))
  Ik vind het bij jou ook heel warm en gezellig hoor..heerlijk toch dat je weet waar je wel van houd..geniet er lekker van Chantal!!!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja wat is een stijl,iedereen praat tegewoordig over de jdl stijl bijvoorbeeld,maar die stijl,dus een brocant huis is er altijd al geweest,lang voor dat blad uit kwam,het word nu alleen een nieuw leven ingeblazen als je snapt wat ik bedoel en de 1 houdt van sober en stoer en die van landelijk,country of romantisch,weet je,ik rommel maar wat aan in ons huis,het is ons huis en ik doe wat ik leuk vind,dus er staat van alles,ik praat niet echt van een stijl,maar ik vind de oude spulletjes uit Frankrijk en Engeland,Nederland leuk en rommel maar wat aan,maar haha dat is wat het ons huis maakt en waar waar wij ons thuis in voelen,want dat is het belangrijkste,dat jij en de mensen die er wonen het er fijn hebben en als ik zo je foto`s bekijk,heb je een prachtig warm mandje en het is vooral jou mandje,het leuke van blogs is,je ziet verschillende huizen en dat is super,je doet inspiratie bij elkaar op,het is gewoon gezellig,lieve groetjes Musje,pff wat een verhaal haha,ik duik gauw mijn bedje in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Chantal, wat een mooie droom: een landhuis of een kasteel. Ja, dat is eigenlijk ook mijn droom, al was het een huis op de begane grond.
  Maar wat je stijl betreft: je hoeft niet een stijl te hebben. Als je verschillende dingen mooi vindt en bij elkaar matcht, dan heb je jouw stijl. Dat zijn dan de dingen waar jij een goed gevoel bij hebt en je gelukkig bij voelt. En het leuke van een eigen stijl ontwikkelen is
  dat je steeds door kunt gaan en steeds weer wat nieuws kunt toevoegen of eraf halen.
  Je kunt ook een industrieel of een romantisch hoekje maken, zonder dat dat een heel stempel op je huis legt.
  Het belangrijkste is: je kunt je laten inspireren door de blogs, maar volg wel je eigen hart. Daar word je het meest tevereden mee.
  Je laat mooie foto's zien!
  Ik wens je een heerlijk warm mandje toe, voor jou en je gezin.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen